Sessió 3. Viatge geològic al mar penedessenc / 31 gener 2015

Benvolgudes i benvolguts:

Ja hi som, el dissabte 31 tenim la tercera sessió (pas de l’Equador!).
Per tal de conèixer aspectes del mar pendesenc (parlem en termes geològics, que no hi hagi confusió…) ens desplaçarem amb autocar, anant a  Sant Sadurní d’Anoia, Sant Llorenç d’Hortons i Gelida.
Caminarem una mica però l’activitat té l’interès específic de conèixer una part de la nostra història geològica, in situ. Comptem amb el mestratge del Lluís Rius.
 
Ens trobarem per sortir amb autocar a les nou a la platja del Far, a Vilanova i la Geltrú, i tornarem al mateix lloc cap a les dues.
Cal que confirmeu la vostra participació complimentant aquest formulari (cliqueu) per tal de preveure les places d’autocar.
Ben cordialment, i fins dissabte 31.
Andreu
Josep-R
———————————————————————————————————————————————————–
El Viatge Submarí és fruit d’una beca de Recerca Local 2004 pel projecte La depressió del Vallès-Penedès, un recorregut paleontològic que va atorgar la Fundació Dr. Melcior Colet d’investigació local i comarcal de Gelida per a la conservació, la millora i l’enriquiment del patrimoni cultural de Gelida i al suport a l’activitat de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida. amb l’objectiu d’aprofundiment dels coneixements sobre Gelida i la comarca de l’Alt Penedès i, alhora, incentivar les persones que, de forma individual o col·lectiva, treballen amb igual objectiu, i contribuir al desenvolupament cultural del país.
 .
En aquest context , es va crear aquest itinerari que vincula el territori i, alhora, enforteixen major autoestima del nostre paisatge. He participat en la recerca paleontològica dels jaciments d’ Els Casots, Can Llobateres, Hostalets de Pierola, i Fuentenueva , Orce i Barranco Leon a Granada.
 .
Lluís Rius i Font
Biòleg, inicialment vinculat a l’Institut Paleontològic de Sabadell,
actualment exercint com a tècnic en patrimoni cultural a la Diputació de Barcelona.
No us ho perdeu!
I aquí hi és tot, ben entenedor!
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s