Sessió 5. Jardins de Terramar – Miralpeix- els Colls- Molí de Mar (litoral entre Sitges i Vilanova i la Geltrú) / 18 abril 2015

 

Dissabte 18 dels corrents farem la cinquena i cloenda.

Anirem amb autocar des de la platja del Far, de Vilanova, a les nou en punt sortirem cap a Sitges. Apunteu-vos, al formulari (clic!)
Cap a dos quarts de deu, prèvia visita als Jardins de Terramar i voltants, pujarem i veurem (…) el Castell de Miralpeix, el mas del Rectoret i, tot fent els Colls (geografia física, flora i fauna, paisatge…) en dirigirem cap al Molí de Mar.
Poc abans de les dues ja estarem al cap d’amunt de la pujada del For de Sant Cristòfol, on estava fins fa ben poc el Servei Educatiu del Garraf
Fins dissabte 18, doncs,
Andreu
Josep-R
2 comentaris

2 thoughts on “Sessió 5. Jardins de Terramar – Miralpeix- els Colls- Molí de Mar (litoral entre Sitges i Vilanova i la Geltrú) / 18 abril 2015

  1. Hola!
    Les sessions de Tastets s’han acabat per aquesta edició i com sempre ha estat un plaer compartir amb tots i totes aquestes sortides tan agradables i enriquidores per a conèixer una mica més el nostre entorn i territori més proper.
    Sortides plenes de bona companyia, vistes agradables i explicacions d’allò més complertes que ens apropen una mica més a la nostra terra i ens donen informació i idees per a portar a les nostres aules i apropar als nostres alumnes a l’entorn.

    Al llarg de les diferents sessions he anat fent fotografíes que ara he recollit en aquesta presentació espero que gaudiu veient-la i recordant tot el que hem vist.

    Moltes gràcies i fins a la propera
    Dolors

Deixa un comentari