4a sessió. 30 04 2011

DE GARRAF A CAMPDÀSENS I VALLCARCAA L’ESTACIÓ DE GARRAF (COSTAT MUNTANYA) ARRIBAREM A LES 8:52’

(EL TREN SURT DE VILANOVA A LES 8:39’ I PASSA PER SITGES A LES 8:46’)

Si veniu de Barcelona el tren arriba a Garraf a les 08 :44’

Garraf –Estació 9:10’

Castellet 9:15’

Can Lluçà 10:00

Campdàsens  10:45’

Ca l’Amell 11:15’

Castellot 12:00’

Final de la baixada,

passada autopista

Estació transformadora 12:30’

Aparcament Vallcarca 13h.

-Disposem de transport de tornada (autocar) cap a les estacions de Sitges i Vilanova i la Geltrú

8 comentaris

8 thoughts on “4a sessió. 30 04 2011

 1. Molt interessant la sortida de Vallcarca! L’explicació de l’historiador que viu al mateix poble del Garraf et fa prendre consciència de com ha evolucionat la vida entre les muntanyes del massís, ineressant des del punt de vista de les Ciències Socials.
  Pensem que és una sortida adreçada, en molts aspectes, als alumnes de segon cicle d’ESO per, primer de tot, suportar-la bé físicament i per l’interès de la fauna vegetal i animal que hi podem trobar, a fi que es pugui posar en relació amb el curriculum de nivell. Es podria aprofitar aquesta sortida en l’àrea de ciències -fer herbolaris o bé fer fotografies per després poder reconéixer espècies vegetals o animals-; i en la d’educació física, per quan trobem terrenys de certa dificultat saber dosificar l’esforç per poder mantenir el ritme sense patir i sense haver de parar, o sia, prendre consciència de les limitacions del cos i fer exercicis d’estiraments previs i posteriors a l’activitat per així evitar lesions musculars.
  Fent país i aprendre alhora, que més podem demanar!!!!

 2. Tot i les desfavorables previsions atmosfèriques, a les 9h ens vam trobar a l’estació de Garraf amb moltes ganes de passar un matí de descoberta i tastet de la nostra comarca. Vam fer una dura ascenció per caminets estrets i amb fortes pendents i gaudint de les precioses vistes, vam acabar arribant a Castellot.
  Una altra porció de territori per descobrir i gaudir.
  Gràcies per fer-nos partíceps!

 3. Hola,
  La sortida que vam fer ahir em va semblar molt interessant. La veritat que mai havia estat per aquesta zona i em va impressionar molt les vistes que es veien de del Castellot.
  És un lloc molt singular per poder anar amb els alumnes, això si, amb alumnes petits és dificil ja que els primers 40′ de l’excursió són una mica durets,jejjeej
  A veure si em pasen una foto que vam fer al Castellot i la penjo.
  Fins aviat!

 4. Hola, sembla que tothom tenim ganes de caminar i descobrir o redescobrir la comarca. Donat l’oratge que està fent, tinc un dubte: si es compleix el pronòstic de pluges (sembla de moment que han encertat), què succeeix amb la sortida. Es farà?

 5. Hola tothom. Espere que dissabte puguem fer la sortida i que no siga massa “heavy”. Un dubte que se m’ha plantejat després de veure “El temps” és si dissabte es compleix el pronòstic de pluges, què farem?

 6. Jo pensava que coneixia pam a pam el Garraf. M’agrada tant!!!
  i ara me n’adono que no sabia res de res.
  Gràcies a tots els que ho feu possible.

 7. Hola,
  somos profesoras del Departamento de Castellano del Instituto de Cunit y estamos disfrutando mucho con los “tastets” que hemos hecho hasta ahora.Esperamos pasarlo igual de bien o mejor el próximo sábado. Queremos preparar un proyecto fotográfico para trabajar en el aula la descripción con los alumnos. Estaremos en contacto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s