Presentació 2012

I EN VAN CINC!

Ja hi tornem a ser. Ja ha passat el primer trimestre, el Nadal i quan comença a allargar el dia…  S’acosten ja els tastets de Territori. I en van cinc i anem creixent i creixent!!!

30 inscripcions en la primera edició, 70 en la segona, 120 en la tercera, 145 en la quarta i 192 en la cinquena!!!

Per una banda, com a organitzadors ens enorgulleix i estem molt satisfets de la bona acollida que té aquesta proposta. Per altra banda, comprendreu també que això suposa una dificultat important en l’organització de les diferents sortides i activitats.

En fi, que tot i així, ens en sortirem. Per acabar de fer les assignacions definitives us demanem la vostra confirmació de que continueu estant interessats o interessades en participar en l’activitat. Per tal d’acabar de planificar les sortides i activitats complementàries, es molt important per a nosaltres tenir aquesta confirmació. Per aquest motiu us demanem que mireu el calendari i respongueu el formulari de confirmació que trobareu dins la pestanya “2011-2012”

El fet de respondre afirmativament el formulari no implica que ja hagueu estat acceptats o acceptades. A partir de totes les confirmacions, nosaltres farem les assignacions i les podreu consultar a partir del 30 de gener. Ho podeu fer clicant el següent enllaç:

consulta d’assignacions

 Us recordem que la certificació és de 30 hores i que per a obtenir-la heu d’haver vingut com a mínim a quatre de les cinc sessions i a més cal que hagueu participat en les aportacions complementàries que explicarem en la primera sessió, el 25 de febrer a la Masiad’En Cabanyes. Aquest dia també us ampliarem informació de les diferents sortides.

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s