2a sessió. 26/11/2016. Pantà de Foix-Font d’Horta

PRESA DEL PANTÀ DE FOIX – CORRIOL QUE VOREJA EL PANTÀ – LA CREU – FONT D’HORTA

Ens trobarem a les 9 del matí a la presa del Pantà de Foix. Us recordem que l’aparcament de la presa és força petit. Uns 200 metres més endavant, direcció Castellet i l’Arboç, a la dreta trobem l’entrada d’una pista que puja a la Casa Alta, podem aparcar en aquest espai, procurant no obstaculitzar l’entrada i sortida de vehicles de la pista.

Bona part de l’itinerari transcorre per camins i corriols humitsi ombrívols, en algun moment de superfície rocallosa. Per aquest motiu, caldrà ser prudents i extremar les precaucions.

Cal portar, com sempre, esmorzar i aigua. No confieu en l’aigua de la Font d’Horta, ja que raja molt poc, si és que raja.

Us deixem dos enllaços que us poden ajudar a preparar la sortida:

  • Itinerari: Hi trobareu tot el recorregut, amb imatges, un video i una breu descripció. En clicar, veureu que anireu a una pàgina de Wikiloc, si esteu identificats, us el podreu descarregar.

ITINERARI: CLIQUEU AQUÍ

  • Informació prèvia: Aquí us deixem un enllaç a un document que vaig fer fa dos cursos, quan vam fer aquesta excursió. Està pensat per tercer i quart. Un cop el tingueu obert, si el voleu modificar, aneu l’opció “fitxer” “baixa com a”, trieu el format que vulgueu (Word, Open Office, pdf…) i ja és vostre.

DOCUMENT SORTIDA

Aquí teniu un enllaç a les fotos que he fet el dia de la visita al pantà de Foix.

https://www.flickr.com/photos/berni_armstrong/albums/72157677100384055

Una abraçada,

Berni